За нас

За нас

 

Зъболекарски кабинет гр.София

Дента Про е денталнта практика на доктор Георги Михайлов в гр.София.

Зъболекрският кабинет се намира в центъра на гр.София на 5 минути пеша от хотел Шератон, ЦУМ и Халите.

Доктор Георги Михайлов създава стоматологичен кабинет Дента Про през 2000 г., като практиката му е от 1986 г. , когато се дипломира в Стоматологичен факултет на Медицинска Академия гр.София. Специализира: протетична стоматологияобща стоматологиятерапевтична стоматологиядетска стоматология, физиотерапиялицевочелюстна хирургия.

Д-р Михайлов е второ поколение лекар с непрекъснато увеличаващ се брой пациенти. Днес услугите на стоматологичен кабинет Дента Про се ползват от над 2500 пациенти.

Независимо дали Ви е нобхосимо обикновено почистване на зъбен камъклечение на зъби или изграждане на коронa, мост или зъбна протезa можете да сте сигурни, че сте избрали верния дентален лекар и зъболекарски кабинет.

Отделяме специално внимание на естетиката на зъбите като я съобразяваме със стоматологичното здраве на пациентите. 

Ние предоставяме изключително широк набор от услуги: лечение на зъбни и венечни заболяваниявъзстановяване на зъбиизграждане на корони и мостове с керамика или метало керамиказъбни протезизъбни шиниреставриране на зъби и козметични процедури - почистване на зъбен камък, избелване на зъби, поставяне на фасети и импланти.

Работим със здравната каса, НЗОК. Информация за пакета услуги, изцяло или частично заплащани от здравна каса вижте тук.

Дентална практика Дента Про Ви обещава внимателна и задълбочена грижа за Вашето стоматологично здраве. Нашата дългосрочна цел е да сведете посещенията при зъболекар само за профиклактика като Ви научим да не допускате кариес и пулпит, да се храните без да мислите за някой проблемен зъб и да се усмихвате със самочувствие.  

x

Регистрационна формателефон e-mail sms пощенски адрес