Вашите въпроси

Задайте вашия въпрос
Ние ще отговорим при първа възможност като Ви уведомим на посочен от Вас e-mail.
Въпрос:
Може ли да се лекува зъб с поставен щифт? По точно може ли да се свали щифт?
Отговор:
Проблем при релечението на зъб, който е изграждан с щифт е не само изваждането на щифта, но и изчистването на цимента с който е уплътнен щифта в канала. Възможно е да се извади щифт и да се прелекува даден зъб, но има риск на всеки един етап да се копромрометира лечението. 27.10.2020, д-р Михайлов
Въпрос:
97 година ми направиха горен мост от 13 зъба металокерамика,прекрасен чудесен,дадоха ми гаранция 25г Преди месец от ляво усещам размърдване леко може би е увиснал ,но като цяло е здрав и хубав.Та въпроса ми е ..може ли на място да се повдигне и позалепи..или..знам ли? Извинете ме за моята некомпетентност.
Отговор:
Трудно е да се определи по Вашето описание какъв е точно проблема със зъбът Ви. Ако искате, запишете си час и ще се постарая да ви помогна . 15.08.2019
Въпрос:
Искам да попитам какво може да се направи,тъй като има зъби само отпред на долната челюст,а назад нямам? Колко ще струва?
Отговор:
Има различни възможности за възстановяване на липсващи зъби, но няма как да ви предложа конкретен вариант без преглед, на който да се оцени състоянието на наличните зъби и как би било най-подходящо за вашия случай да се постъпи. Затова ако имате желание ,заповядайте за преглед и ще се постараем да ви предложим оптимален за вас вариант. 08.01.2018 г.
Въпрос:
Здравейте каква е цената горе долу за шина? брекети за зъби не искам и с шината може ли да се поправи дълбока захапка? И шината сваля ли се? А задължително ли се вадят зъби за да се сложи шината? Извинявам се за купищата въпроси но се притеснявам . И последен въпрос имам кариеси в момента трябва ли всички да се махнат ореди носенето на шината
Отговор:
Здравейте, С ортодонтска пластина(шина) могат да се лекуват различни деформации на зъбно-челюстния апарат( дълбока захапка също). Пластината се сваля и се носи по желание на пациента. Кариесите не пречат на носенето на пластината, могат по същото време да се излекуват и те. Необходим е преглед, за да се прецени каква е деформацията и какъв вид пластина е необходима. 04.01.2018 г.
Въпрос:
Здравейте! Дъщеря ми (на 16) има проблем с долен десен кучешки зъб, който се измести след носене на апаратче. Излязал е напред и вече е малко над горния. Как може да се оправи този проблем?
Отговор:
Здравейте, Необходим е преглед , за да се види фактическото положение на кучешкия зъб и тогава ще ви предложа варианти за решение на проблема. 02.01.2018
Въпрос:
Здравейте,имам доста липсващи зъби и искам да попитам при правенето на протеза има ли ккво да покрие останалите зъби,които са потъмняли ?
Отговор:
Здравейте, Протезите заместват само липсващите зъби, но може останалите налични зъби да се почистят и избелят, за да се подобри цветът им. 26.09.2017
Въпрос:
Здравейте. Напоследък имам инцидентнопоявяваща се вечер доста силна болка в основата на зъбите на долната челюст, коятопостепенно сама отшумява.Почти всички предни зъби са с шиечни кариеси.Каква евентуално е причината и какви мерки да предприема.Благодаря!
Отговор:
Здравейте, Причините за вашите оплаквания може да са разнообразни. Необходимо е да се направят уточняващ преглед и снимки, които ще позволят да се намери конкретната причина. Заповядайте на преглед и ще направим каквото е необходимо, за да ви помогнем. 01.03.2017
Въпрос:
Zdraveite,predi godina I polovina mi postaviha devet( 9)lmplanta imam postoqni bolki I istrapvane na lizeto ,mojeli da se izvadqt I kakvl as riskovete? Blagodarq!
Отговор:
Здравейте, Добре е да се консултирате с колегата ,при който са поставени имплантите. 27.02.2017 г.
Въпрос:
Здравейте, вчера ми извадиха зъб и стоматологът ми спомена за зъбни притези. Тъй като той не работи с протези, може ли да ми дадете повече информация за тях, а именно колко време след изваждането на зъба се поставя и ориентировична цена. Предварително благодаря!
Отговор:
Здравейте, Необходим е около месец ,за да се затвори раната след изваждането на зъб. Има различни варианти на протези - плакови, валпласт, термосенс, и други с различни цени. Освен това е необходимо да се прецени кой вид ще отговаря най-добре на нуждите ви - функционално и естетически. Заповядайте за преглед и ще се постараем да ви предложим оптимален вариант за вас. 09.12.2016 г.
Въпрос:
Здравейте! Здравноосигурена съм. Искам да Ви попитам каква е цената на прегледа при зъболекар? На мен ми взе 4.00. И каква сумата, която лицето трябва да заплати при обработка на един канал на зъб ? Благодаря Ви!
Отговор:
Благодарим Ви за поставения въпрос. Цената зависи от лечението и манипулациите, които трябва да се направят. А преценка за това какъв тип лечение трябва да се проведе, може да се направи след преглед. Обработката на един канал на зъб може да протече по много различни начини, в зависимост от състоянието и резултата. Също така, всеки практикуваш стоматолог определя самостоятелно цените на услугите, които предоставя. По тази причина отговорите на поставените въпроси можете да получите от избрания от Вас стоматолог, след преглед. 12.11.2016 г.


Показани са от 1 до 10 от общо 66 резултата ( разположени на 7 стр.)