Зъболекар виртуално посещение

При първото влизане в стоматологичен кабинет Дента Про се усеща приятна атмосфера с художествени снимки и гостоприемен декор. Денталният кабинет се намира в най-старата кооперация, построена в София през 1911 г., известна на столичани като Москович Палас. До скоро сградата беше паметник на културата с характерни отнаменти за периода на произхода си. Мястото често се ползва от български и чужди продукции за снимане на филми. Просторът в интерора предразполага пациента да се чувства удобно.

 

 

Дентален кабинет

Когато се налага да изчакате можете да го направите в приятна обстановка с лека музика, което не Ви напомня, че сте в стоматологичен кабинет и чакате за зъболекар. Работим с предварително записани часове, освен при спешни случай. Времето на пациента е важно за нас, поради което сме свели изчакването до минимум. Изполвайте нашата онлайн форма за да запазите час или се обадете на телефона на.денталния кабинет.

  

Д-р Георги Михайлов съдава и поддържа електронен картон на всеки пациент. При всяко следващо посещение всички Ваши зъбни, венечни заболявания и стоматологични дейности са лесно достъпни, което води до бързи и правили решения за Вашето стоматологично здраве. Дори да не помните кога сме направили Вашата коронка или мост, ще ви информираме. Ние се грижим за Вас.

 

Можете да сте спокойни, че сте в сигурни ръце. Профилактика, информираност на пациента, здрави зъби и красива усмивка.

x

Регистрационна формателефон e-mail sms пощенски адрес