Направете посещението при стоматолог приятно изживяване с карта Дента Про

Направете посещението при стоматолог приятно изживяване с карта Дента Про

Посещенията при стоматолог могат да бъдат приятни или поне да не са свързани със страх от предстоящото. Нали се сещате колко добре се чувствате, когато излезете зъболекарския кабинет, и зъболекарят потвърди, че всичко е наред със зъбите и венците Ви? Имате повод за усмивка. В тази връзка стоматологичен кабинет Дента Про предлага на своите пациенти Карта Дента Про. Тя е аналог на грижата за Вашите зъби, Вашето стоматологично здраве и Вашата усмивка.

Днешният начин на живот е много ускорен и забързан. В ритъма на ежедневието често пропускаме да се грижим за здравето си, не защото не искаме а, защото забравяме или отлагаме, когато знаем, че трябва да се заемем с нещо не толкова привлекателно.

Карта Дента Про е една възможност за пациентите да повишат грижата за своето стоматологично здраве и да ползват по-добри цени при зъболекар.

 

Какво получава пациент, ползващ  Карта Дента Про?

-        Наблюдение от стоматолог посредством безплатни стоматологични прегледи;

-        Подсещане на пациентите за предстоящи профилактични прегледи по избран от тях начин;

-        Регистриране на зъбния статус, сравнение спрямо предходния и информиране на пациента за необходимите лечения или стоматологични дейност, които е необходимо да се предприемат, ако има данни за такива;

-        Образоване на пациента по отношение на грижата за зъбите с цел подобряване на стоматологичното здраве.

-         Намаление в цената на стоматологичните услуги;

Когато посещавате стоматолог без да имате оплаквания, а само с цел профилактичен преглед вие имате възможност да избегнете усложнения, респективно болката. Началната фаза на повечето стоматологични проблеми не се усеща от хората, а когато това стане, то вече има усещане за болка или дискомфорт. Това е причината в медицината да се налага все повече превенция (наблюдение на пациента без да има оплаквания). Съответно и разходите по лечение при усложнения са по-големи. Можете да намалите разходите си за здраве с профилактика.

С Карта Дента Про ние ви предлагаме да намалите посещенията при стоматолог в зъболекарски кабинет, като поверите грижите на нас, както и да намалите разходите си за лечение на зъбни и венечни заболявания.

Oнлайн поръчка на Карта Дента Про можете прочетете на нашата интернет страница.

Също така карта можете да получите на място в зъболекарския кабинет или чрез обаждане на телефон 02/989-80-80

 

Прочетено: 2577 път(и)

Вашите коментари

Напишете вашия коментар
Ние ще отговорим при първа възможност като Ви уведомим на посочен от Вас e-mail.
Все още няма коментари, бъди първия!
x

Регистрационна формателефон e-mail sms пощенски адрес