Стоматологичен кабинет Дента Про с нов интернет сайт

Стоматологичен кабинет Дента Про с нов интернет сайт

Oт месец февруари 2012 г.стоматологичен кабинет Дента Про има нов интернет сайт.

Новата интернет страница Dentapro.bg има възможност за онлайн запазване час, много повече информация и е изграден така че да отговори на очакванията на съвременните стандарти за интернет сайт.  Чрез сайта новите клиенти получават реалистична представа за денталната практика на д-р Михайлов, без да са идвали на място в кабинета. Това е крачка напред към изграждане на доверието, което е в основата на избора на лекар по дентална медицина или стоматолог.

Интернет сайтът Dentapro.bg е изграден така, че да бъде полезен както на нови така и на съществуващите клиенти. За всички пациенти съществува възможност да направят уеб консултация онлайн, чрез която да получат предварителна информация или отговор на интересуващ ги въпрос. Това спестява време на пациента и му позволява да без да ходи на място за да се ориентира в своя проблем.

Друга полезна възможност за нашите пациенти е да напишат своето мнение или оценка, която ще бъде видяна от други потребители. Независимо дали оценката е положителна или отрицателна тя е от съществено значение за подобряване качеството на услугите. Мненията се публикуват след преглед от администратор.

Най-голямото удобство е възможността за онлайн запазване на час през интернет страницата. По този начин всеки пациент може да си резервира час съобразно своето време, защото вижда календара със свободни и заети часове. Тази функция има за цел да създаде удобство на пациента и да му спести време при комуникацията.

Като цяло в новия сайт има заложена интерактивност с възможностите за резервация на час, web консултация, публикуване на мнения, регистрация за програма за профилактика и карта за отстъпки Дента Про. Информацията е доста разширена, включва цени на стоматологични услуги и обхваща всички основни теми, които са важни за пациента и създават прозрачност в отношенията пациент – зъболекар.

Прочетено: 3218 път(и)

Вашите коментари

Напишете вашия коментар
Ние ще отговорим при първа възможност като Ви уведомим на посочен от Вас e-mail.
Все още няма коментари, бъди първия!
x

Регистрационна формателефон e-mail sms пощенски адрес