Отзиви от клиенти

Добавете вашия отзив

Имахме доволството и честта да получим от д-р Михайлов консултация за детето ми, отличаваща се с висока професионална експертност! През скромността и компетентността му разпознахме в него човек с призвание в професията си, който спечели доверието ни, както с професионалните си, така и с личностовите си качества-добронамереност; коректност; почтеност; емпатия!БЛАГОДАРНИ СМЕ МУ И ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ!

Йотова
 

Това е вашия зъболекар. Никога не чакаш, спазва дадения час, изслушва и с две думи те успокоява. А за работата да не говорим - там сте в сигурни ръце. Никога не е имало болка при него.

10.03.2021

Даниела Веселинова
 

Отлично организиран сайт с много полезна информация. Обслужването е на ниво , без излишно чакане и губене на време. Благодаря на Д-р Михайлов за отличната работа!

07.07.2020

Е. Кунева
 

Conveniently located in the city centre, clean, dentist and nurse - true professionals, no waiting when you have an appointment, sympathy, efficiency, almost no pain.

Veneta Dimitrova
 

Много добър специалист,работи много внимателно. 09.08.2017 г.

Йорданка Лилянова
 

Един от най-добрите заболекари, при които съм попадал в дългата ми и сложна кариера на пациент. Др. Михайлов подходи професионално и с грижа да запази части от зъби, които бях отписал, като успя да изгради здрава механика - изграждане на 2 зъба, отстраняване на мост и корони и лекуване на зъбите под тях, изграждане на нова металокерамична корона на 3 зъба.

Иван Димитров
 

Внимателен, отличен зъболекар в центъра на София. Горещо ви го препоръчвам. Антон Гицов.

22.06.2016 г.

Антон Гицов
 

Чудесен кабинет. Приятелска атмосфера. Доктор Михайлов и помощничката му работят изключително чисто, динамично и за мен е удоволствие да ползвам услугите им. Благодаря Ви !

Христо Христов
 

Кабинет, удобно разположен в центъра на София, добра хигиена, доктор и медицинска сестра - истински професионалисти, без чакане при предварително записан час, отзивчивост, експедитивност при манипулациите, почти без болка.

Венета Димитрова
 

Това е моят зъболекар. Добра обстановка и прекрасно отношение. Колкото и да се притеснявам от манипулациите, които предстоят, достатъчно е да видя усмихнатото лице на д-р Михайлов и спокойствието на сестрата. Завладяват ме и ме карат да се чувствам различно.

Дарина Илчева
 

Посещенията при зъболекар са неизбежни за всеки, който държи на себе си и здравето си, но винаги предизвикват едно неприятно "присвиване" под лъжичката от очакваната болка или поне не особено приятно изживяване. За щастие, откакто посещавам д-р Михайлов, този ангажимент вече не е неприятен. Това, което най-много ценя у него е бързината и качеството на неговата работа - съчетание, което се получава след години практика. Докато успея да се "уплаша" от предстоящата манипулация и тя вече е отминала... Горещо препоръчвам д-р Михайлов на всеки, който още не е открили "своя" зъболекар.

Райна Томова