Отзиви от клиенти

Добавете вашия отзив

На 68 години съм. Устата ми е пълна с металокерамика под формата на коронки. По принцип не чакам да се появи проблем, за да отида на зъболекар, но както можете да се досетите на тази възраст винаги има проблеми. Един от зъбите ми се разруши и така открих д-р Михайлов. Трябваше да се постави коронка, но освен това се оказа, че доста от старите коронка, които са на повече от 20 години имат нужда от подмяна. И така, бяха ми поставени пет коронки и една пломба, изключително точно, бързо и качествено направени. Изумена съм от професионализма на този човек, спокоен и усмихнат, вежлив и внимателен. Това е моят зъболекар! Препоръчвам го горещо! Записаните часове се спазват точно до секундата! Не ми се беше случвало. Работи бързо и висококачествено. При това, кабинетът е в самия център на София до метростанция "Сердика". Там ще ви посрещне приветлива и мила медицинска сестра, а после ще забравите за проблемите си. Прекрасен екип! Благодаря ви от сърце! Бъдете здрави!

Тихомира Павлова
 

Имахме доволството и честта да получим от д-р Михайлов консултация за детето ми, отличаваща се с висока професионална експертност! През скромността и компетентността му разпознахме в него човек с призвание в професията си, който спечели доверието ни, както с професионалните си, така и с личностовите си качества-добронамереност; коректност; почтеност; емпатия!БЛАГОДАРНИ СМЕ МУ И ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ!

Йотова
 

Това е вашия зъболекар. Никога не чакаш, спазва дадения час, изслушва и с две думи те успокоява. А за работата да не говорим - там сте в сигурни ръце. Никога не е имало болка при него.

10.03.2021

Даниела Веселинова
 

Отлично организиран сайт с много полезна информация. Обслужването е на ниво , без излишно чакане и губене на време. Благодаря на Д-р Михайлов за отличната работа!

07.07.2020

Е. Кунева
 

Conveniently located in the city centre, clean, dentist and nurse - true professionals, no waiting when you have an appointment, sympathy, efficiency, almost no pain.

Veneta Dimitrova
 

Много добър специалист,работи много внимателно. 09.08.2017 г.

Йорданка Лилянова
 

Един от най-добрите заболекари, при които съм попадал в дългата ми и сложна кариера на пациент. Др. Михайлов подходи професионално и с грижа да запази части от зъби, които бях отписал, като успя да изгради здрава механика - изграждане на 2 зъба, отстраняване на мост и корони и лекуване на зъбите под тях, изграждане на нова металокерамична корона на 3 зъба.

Иван Димитров
 

Внимателен, отличен зъболекар в центъра на София. Горещо ви го препоръчвам. Антон Гицов.

22.06.2016 г.

Антон Гицов
 

Чудесен кабинет. Приятелска атмосфера. Доктор Михайлов и помощничката му работят изключително чисто, динамично и за мен е удоволствие да ползвам услугите им. Благодаря Ви !

Христо Христов
 

Кабинет, удобно разположен в центъра на София, добра хигиена, доктор и медицинска сестра - истински професионалисти, без чакане при предварително записан час, отзивчивост, експедитивност при манипулациите, почти без болка.

Венета Димитрова
 

Това е моят зъболекар. Добра обстановка и прекрасно отношение. Колкото и да се притеснявам от манипулациите, които предстоят, достатъчно е да видя усмихнатото лице на д-р Михайлов и спокойствието на сестрата. Завладяват ме и ме карат да се чувствам различно.

Дарина Илчева
 

Посещенията при зъболекар са неизбежни за всеки, който държи на себе си и здравето си, но винаги предизвикват едно неприятно "присвиване" под лъжичката от очакваната болка или поне не особено приятно изживяване. За щастие, откакто посещавам д-р Михайлов, този ангажимент вече не е неприятен. Това, което най-много ценя у него е бързината и качеството на неговата работа - съчетание, което се получава след години практика. Докато успея да се "уплаша" от предстоящата манипулация и тя вече е отминала... Горещо препоръчвам д-р Михайлов на всеки, който още не е открили "своя" зъболекар.

Райна Томова